Relatietherapie Tiel

Relatetietherapie Tiel Jan

Relatietherapie regio Tiel

Relatieproblemen… in elke relatie komen ze wel eens voor. Toch kan het zijn dat je er samen niet meer uit komt. Dat je eigenlijk al te lang bent doorgelopen met gevoelens van irritatie, onbegrip, verdriet of boosheid.

Misschien voel je weinig verbinding meer met elkaar of leven jullie een beetje langs elkaar heen. Je bent er inmiddels achter dat je op deze manier niet de rest van je leven verder wilt.

Toch zijn er ook nog dingen die jullie binden: misschien soms nog momenten dat het wel goed voelt, of fijne herinneringen aan die tijd dat het zo goed ging. Misschien ben je ook wel angstig om alleen verder te gaan.

Ik heb veel ervaring bij de behandeling van relatieproblemen en ik ontvang partners in mijn praktijk in Tiel met allerlei soorten relatieproblemen zoals: bindingsangst, communicatieproblemen, echtscheiding, ruzie, vreemdgaan, verlatingsangst.

Relatietherapie

De stap naar relatietherapie

In relatietherapie gaan we kijken waar jullie nu staan en waar je naartoe wilt. Misschien willen jullie echt samen verder, of misschien voelt het beter om de relatie te beëindigen.

Vaak is het al nuttig om die eerste stap naar relatietherapie te zetten. Het is het bekennen naar jezelf en naar elkaar dat je zo niet verder wilt en dat je wilt dat er iets verandert. Je bent bereid om naar een oplossing te zoeken.

In de relatietherapie leer je begrip te krijgen voor elkaar en anders te communiceren. Jullie leren weer verbinding te maken met elkaar, zonder je eigen “ik” te verliezen.

Het begint allemaal met die eerste stap: een afspraak maken.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met mij op.

Jan Aukes
Relatietherapeut Tiel
Geregistreerd bij NAP, VIT en NVPA

Neem contact op