Relatietherapie Gelderland

Relatietherapie Gelderland - Relatietherapeut Jan

Relatietherapie in Nijmegen, Arnhem + Den Bosch

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in de regio Gelderland? Je kunt bij mij terecht in Nijmegen, Arnhem en Den Bosch.

Mijn naam is Jan Aukes. Als gekwalificeerd therapeut en relatietherapeut ben ik ingeschreven bij de beroepsverenigingen NAP, VIT en NVPA, en ik ben als registertherapeut bij het RBCZ geregistreerd. Ik heb veel ervaring bij de behandeling van relatieproblemen.

Relatieproblemen… in elke relatie komen ze wel eens voor. Toch kan het zijn dat je er samen niet meer uit komt. Dat je eigenlijk al te lang bent doorgelopen met gevoelens van irritatie, onbegrip, verdriet of boosheid.

Misschien voel je weinig verbinding meer met elkaar of leven jullie een beetje langs elkaar heen. Je bent er inmiddels achter dat je op deze manier niet de rest van je leven verder wilt.

Toch zijn er ook nog dingen die jullie binden: misschien soms nog momenten dat het wel goed voelt, of fijne herinneringen aan die tijd dat het zo goed ging. Misschien ben je ook wel angstig om alleen verder te gaan.

Relatietherapie

De stap naar relatietherapie

In relatietherapie gaan we kijken waar jullie nu staan en waar je naartoe wilt. Misschien willen jullie echt samen verder, of misschien voelt het beter om de relatie te beëindigen.

Vaak is het al nuttig om die eerste stap naar relatietherapie te zetten. Het is het bekennen naar jezelf en naar elkaar dat je zo niet verder wilt en dat je wilt dat er iets verandert. Je bent bereid om naar een oplossing te zoeken.

In de relatietherapie leer je begrip te krijgen voor elkaar en anders te communiceren. Jullie leren weer verbinding te maken met elkaar, zonder je eigen “ik” te verliezen.

Het begint allemaal met die eerste stap: een afspraak maken.

Relatietherapie

Soorten relatieproblemen

Ik ontvang partners met allerlei soorten relatieproblemen zoals:

✓ Affaires en vreemdgaan
✓ Bindingsangst
✓ Communicatieproblemen
✓ Echtscheiding
✓ Familieproblemen

✓ Midlife-crisis
✓ Onzekerheid in relatie
✓ Rouwverwerking
✓ Ruzie – conflicten
✓ Verlatingsangst

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met mij op.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Arnhem, Nijmegen of Den Bosch.

Jan Aukes
Geregistreerd bij NAP, VIT en NVPA

Neem contact op