Persoonlijk

Therapeut Jan Aukes

Jan Aukes

Ik ben geboren op 16 november 1955 te Nijmegen. Sinds 1975 werk ik binnen de gezondheidszorg. Ik ben beëdigd en opgenomen in het BIG register onder nummer: 79047354730.

In het verleden heb ik gewerkt in de ziekenverzorging op afdelingen voor reumatologie, orthopedie en revalidatie.

In 2000 ben ik als één van de eerste twee Nurse Practitioners voor de psychiatrie afgestudeerd om enige jaren later verder te gaan met de opleidingen Integratieve Psychotherapie, Hypnotherapie, PDS, EFT en Coaching.

Ik ben ingeschreven bij de beroepsverenigingen NAP, VIT en NVPA en ik ben als registertherapeut bij het RBCZ geregistreerd.


Vertrouwen, respect, inlevingsvermogen

In het arbeidsverleden en het leven heb ik ervaren hoe belangrijk het is om in bepaalde omstandigheden begeleiding, steun of uitleg te krijgen, zodat je je leven daarna weer kunt oppakken.

Ik maak gebruik van mijn levenservaring, intuïtie, kennis en vaardigheden die ik mede heb ontwikkeld door de door mij gevolgde opleidingen. Vertrouwen, respect, inlevingsvermogen, creativiteit, rust en humor vind ik heel erg belangrijk als basis voor onze werkrelatie.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met mij op.

Jan Aukes

Neem contact op
Meer over:

Psycholoog Gelderland - Home

Psycholoog Gelderland

Ik ben Jan, therapeut.

In mijn praktijk Psycholoog Gelderland ontvang ik mensen met allerlei klachten voor individuele therapie en relatietherapie.

Psycholoog Gelderland >>

Relatietherapie

Relatietherapie

In relatietherapie gaan we kijken waar jullie nu staan en waar je naartoe wilt.

Relatietherapie >>