Coaching

Coaching Gelderland - Coach Jan

Personal coaching en life coaching

Coaching in Arnhem.

Mijn naam is Jan Aukes. Als gekwalificeerd therapeut ben ik ingeschreven bij de beroepsverenigingen NAP, VIT en NVPA, en ik ben als registertherapeut bij het RBCZ geregistreerd. Ik heb veel ervaring bij het coachen van mensen. Op deze pagina vertel ik hier iets meer over.

Coaching kan op diverse terreinen. Je kunt vragen hebben over je relaties, over je werk, over zingeving, over bepaalde patronen die je wilt doorbreken. Net als bij de therapie geloof ik ook bij coaching dat je zelf de antwoorden in je draagt. Je kunt er alleen misschien nog niet bij.

Je krijgt inzicht in welke factoren (overtuigingen, blokkades, emoties) je belemmeren om het leven te leiden dat je wilt. De coaching is erop gericht deze belemmerende factoren zodanig hanteerbaar te maken dat je weer zelf de regie ervaart en in vrijheid je eigen keuzes kunt maken.

Coaching

Personal coaching

Veel mensen maken gebruik van een personal coach of life coach. Daarbij kan personal coaching gericht zijn op een kortdurend traject om zo een bepaald aspect in jouw leven aan te pakken.

Je kunt gebruiken maken van een coach in verschillende situaties, bijvoorbeeld:

  • Je merkt dat je iets wilt veranderen in je leven, maar je bent er nog niet achter wat precies.
  • Je loopt met regelmaat tegen soortgelijke probleemsituaties aan en je wilt een volgende keer anders voelen, denken en doen.
  • Je hebt al concrete doelen gesteld en je wilt gebruik maken van een coach om jouw doelen te bereiken.

 

Life coaching

Naast een kortdurend coachingtraject, kan personal coaching ook gericht zijn op het zogenaamde life coaching. Je gebruikt de sessies dan periodiek om even te sparren met jouw coach, te kijken waar je staat en of je nog op koers bent.

De coaching wordt op maat gesneden. Een en ander hangt samen met hoe jij jouw coaching zo optimaal mogelijk kunt benutten.

Ben je op zoek naar een coach? Maak dan een afspraak.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Arnhem.

Jan Aukes
Geregistreerd bij NAP, VIT en NVPA

Neem contact op