Prikkelbaar darmsyndroom

PDS-therapie Gelderland

PDS en hypnose

Ben je in de regio Gelderland op zoek naar een therapeut of psycholoog voor hulp bij de behandeling van het Prikkelbaar Darm Syndroom?

Mijn naam is Jan Aukes. Als gekwalificeerd therapeut ben ik ingeschreven bij de beroepsverenigingen NAP, VIT en NVPA, en ik ben als registertherapeut bij het RBCZ geregistreerd. Ik heb veel ervaring bij de behandeling van PDS klachten. Op deze pagina vertel ik iets meer over therapie bij PDS klachten.

Het prikkelbare darmsyndroom (PDS) is een veel voorkomende stoornis van het maagdarmkanaal. Deze darmstoornis is ook bekend als spastische darm. De belangrijkste symptomen zijn buikpijn en problemen met de stoelgang. Tevens kunnen er allerlei bijverschijnselen optreden, waaronder moeheid, slaapproblemen of lage rugpijn. Deze klachten kunnen jouw leven behoorlijk beheersen.

Prikkelbare darmsyndroom

Een zeer effectieve behandelwijze

In hypnose kun je via gedachtebeelden jouw maagdarmkanaal direct beïnvloeden. Zo leer je de darmen te stimuleren om op een natuurlijke en ontspannen manier te werken. Dit maakt hypnotherapie tot een zeer effectieve behandelwijze bij PDS-klachten.

Wil je aan de slag met hypnotherapie voor behandeling van PDS-klachten?
Neem dan contact met mij op.

Jan

Neem contact op